previous arrow
next arrow
Slider

 Kärda Alliansförsamlings 
Covid-19 policy och information

 IMG 0296

Församlingen vill bidra med hopp och stöd till samhället i dessa tider av ovisshet och oro.

Vi följer myndigheternas råd och därför ber vi alla med förkylningssymptom att återkomma till våra samlingar bara när man är symptomfri. 

Tyvärr kan vi inte erbjuda öppna samlingar under gudstjänsterna och väljer därför att sända dessa live via Facebook och hemsidan.

Onsdags Bibelstudium och Bön är inställt tills vidare. UV och tonår håller igång med ett mer ”Corona-anpassat” program, men utvärderar läget kontinuerligt. 

Förskolan Lyktan har en viktig samhällsfunktion och vi är därför måna om att det inte finns onödiga besök inne i deras lokal på nedervåningen.  

Behöver du eller någon du känner hjälp eller stöd?

Församlingen är en gemenskap av lokala människor som har ett fungerande nätverk och kommunikationssystem och därför finns det en möjlighet att vi kan hjälpa till i vissa svåra situationer. Församlingen vill finnas till för hela bygden, inte bara våra egna medlemmar. 

Till exempel om du eller hela familjen blir sjuk kan någon kanske hämta mat åt dig eller rasta hunden eller även passa barnen en stund. Dessutom kunde någon ringa en isolerad människa regelbundet för att prata en stund och kolla läget. Eller kanske du behöver hjälp med något mer praktiskt som vedhämtning, matlagning eller hjälp med datoranvändningen. Hör av dig till Mark eller någon annan medlem och diskutera dina behov.

Kärda Allianskyrka
Skårekullsvägen
33195 Värnamo

Pastor Mark Munro: 073 515 80 80

BG: 5637-2006

Swish: 123 225 50 81